a
hello
Sorry, no posts matched your criteria.

Slova napsala

Sbírá příběhy zajímavých lidí, protože každý z nich posune její život o kousek dál. Píše pro magazín Forbes, předtím šéfovala lifestylovému měsíčníku Proč ne?! Hospodářských novin, s nímž získala několik cen European Newspaper Awards. V minulosti pomáhala vytvářet a poté vedla Unexpected Magazine pro Centrum Chodov, který jako Objev roku ocenila Unie vydavatelů. Nekonečně ji inspiruje New York, kde strávila jako plavčice dvoje vysokoškolské prázdniny, miluje jógu, pohled na mořskou hladinu a je ráda všude, kde je její rodina.

Aneta Saferova

Spoušť mačkal

Je držitelem několika prestižních cen v oblasti fotografie a kreativní tvorby (Czech Press Photo, Cannes Lions, Clio Awards, Golden Drum, ANDY Awards, MIFA). Jako jediný Čech získal prestižní Lucie Award, které převzal v Newyorské Carnegie Hall. Magazín Lürzer’s Archive ho zařadil mezi top 200 nejlepších reklamních fotografů světa. Vystudovaný scénograf miluje divadlo a rád tvoří umělecké projekty. Řadu let působil jako fotograf baletu Národního divadla v Praze. Zde se také seznámil a Tomášem Rychetským a Viktorem Konvalinkou, kteří ho přizvali k založení DEKKADANCERS. Dlouhodobě spolupracuje s divadlem Jatka78 či režijním duem SKUTR. Sám o sobě říká, že kdyby se nestal fotografem, určitě by dělal něco užitečného.

Pavel Hejny

Peněženku vytáhl

Váží si tradičních řemesel, obdivuje ruční práci, kvalitní materiály i provedení. Coby milovník veteránů se rozhodl vrátit ztracenou slávu řidičským rukavicím Engelmuller, které za první republiky znal celý svět. Říká, že není nic hezčího, než když mu přijde fotka od zákazníka, jak se v rukavicích této značky prohání v ulicích Tokia. Proto inicioval i vznik Engelmuller magazínu, který má za cíl představovat pestrou komunitu lidí, která se kolem rukavic utvořila. Tomáš pracuje v reklamě, jako kreativní ředitel prošel několika agenturami, spoluzaložil českou pobočku německé skupiny Scholz & Friends a v současnosti je majitelem KASPEN/JvM.

Tomas Kopecny

Naši partneři

Showroom Locator. Come Say Hi!

Prague

Zlatnická 10
110 00 Prague
Email: [email protected]
Phone: +420 608 804 002